Dragos Stavaroiu Photography

Wednesday, March 4, 2009

MARY KAY COSMETICS


Compania Mary Kay a fost creata in 1963 cu scopul de a fi o companie bazata pe principii si valori umane : comporta-te cu altii asa cum doresti sa se comporte ei cu tine.

Misiunea Mary Kay este de a imbogati viata femeilor. Fiind una din cele mai prospere companii din lume in domeniul vanzarilor directe, Mary Kay are  peste 1,8 milioane de consultanti in mai mult de 30 de tari ale lumii. Prioritatile Companiei: 1. Credinta 2. Familia 3. Cariera.

Pe parcursul a mai mult de 40 de ani de activitate Mary Kay imbogateste viata femeilor, propunandu-le produse moderne si de inalta calitate pentru ingrijirea pielii si make-up. Spectrul produselor cosmetice Mary Kay este foarte vast si contine produse pentru solutionarea diferitelor probleme ale pielii. Sarcina mea ca si consultant de frumusete este de a oferi femeilor ajutorul meu in alegerea produselor care vor satisface cerintele acestora.

Atitudinea individuala privind ingrijirea pielii te va ajuta sa ajungi la rezultate uimitoare, pentru ca pielea ta sa arate tanara si sanatoasa.Nu rata şansa unei şedinte gratuite de frumusete, unde ve afla informaţii despre cosmetică curativă şi decorativă, cu posibilitatea testării produselor de care te vei îndrăgosti! 

otilia_giurgea@yahoo.com

Independent beauty consultant

http://www.marykay.md




No comments: