Dragos Stavaroiu Photography

Saturday, December 6, 2008

Batai de campuri, goluri de timp

Cred ca un subiect delicat. De ce delicat? Pentru ca oricum am stoarce idei din subiectul asta, ramane in acelasi stadiu. Totusi, ideea valabila pentru orice psihic uman este ca nu poti sti niciodata totul.Nici nu tin ca fac asta,desi sunt tentata sa aflu lucruri la care nu are acces oricine.ceea ce nu stiu nu ma poate rani. Dar consumul de energie propre este invers proportional cu rezultatele.
Inatamplator, mi-a cazut in atentie un caz.Toti prietenii lui si-au luat neveste de la tara, din comune zice el, desi foarte probabil se refera la provincie. Dar e bucurestean si il toleram. Spune ca toate femeile sunt, citez: "tarfe fara scrupule". Eh, si poate sa-l contrazica cineva? Punctul G la femei este ultima litera din shopping. Oricat de amuzant sau misogin ar parea, realitatea nu contrazice argumentul. Bineinteles ca nu unanim aplicabil.
Dar, ce ar prefera un barbat intre o tipa prea sigura pe ea, care isi recunoaste nevoile sexuale, si care nu ar renunta la integritatea ei de femeie independenta, si o tipa pe fata careia se cunoaste fondul de ten , de cateva straturi, de o culoare inspre portocaliu?
"Femeia de casa" este entru barbatii, sa zic modesti din punct de vedere al situatiei materiale dar si din punct de vedere al IQ-ului, un subiect care ii preocupa foarte mult.Si o cauta, pornind mai dezamgiti de fiecare data, si fiin in stare sa faca si compromisuri mari pentru a o gasi si a o pastra.
Intorcandu-ma la subiectul studiului de caz, ma intreb ce ii lipseste baiatului asta.Atitudine de "vagabond" de care "dispune", spun el ca e doar pentru ca asa a ajuns pana in momentul asta, asa a trecut prin viata. Dar el afectiune de oferit, si are nevoie de atentie, de iubire.
Sa-i spun ce cred eu de fapt? Cu riscul de a se uita cu o spranceana ridicata la mine. Nu pot.Implicata fiind intr-un soi de "relatie" xu o persoana apropiata lui, as putea ridica suspiciuni. Si nu o fac nu de frica, dar prentru ca imi place sa lovesc atunci cand stiu sigur ca doare.Plus ca , intr-un anume mediu, nu e bine sa faci asta.Pentru ca de multe ori, si chiar se intampla si la case mai mari, opinia publica iti poate fi fatala. Te poti lupta cu morile de vant, dar cu opinia publica nu.
A spus de multe ori, si fara indoiala voi continua, nu cred in iubire. Iar lucrul asta nu se trage din dezamagiri. Am invatat de-a lungul scurtului timp pe care l-am petrecut traind, ca dezamagirile nu duc neaparat la lipsa de apreciere personala ,sau dimpotriva, la adoptarea unei atitudini ostile fata de acest minunat sentiment, despre care se vorbeste atat de mult.
Empatie, proximitate, atasament, prietenie, chiar si obisnuinta, astea sunt lucruri pe care le cred posibile.Desi des mi se spune ca imi voi schimba parerea, in momentul in care voi intalni pe cineva si bla bla bla....Nu elimin posibilitatea sa se intample asta.Sunt pregatita.Atat timp cat dispun de mine, fizic si mental, nu-mi lipseste nimic.

1 comment:

Mr.BiG said...

"Hei, dar in final....zambesc :)"
Good! :)